Volwassene: Mijn jarenlange nekklachten maakten me soms moedeloos. Inmiddels was ik er wel achter dat energetische blokkades in mijn lijf, mijn herstel niet ten goede kwamen. Een aantal onderliggende persoonlijke thema’s behoefden nog aandacht. Marleen heeft me enorm geholpen. Tijdens het voorgesprek was ze een luisterend oor en ze vroeg dieper door om mijn thema helder te krijgen. Tijdens de behandelingen wist ze op gevoel precies op de juiste plekken energie door te geven. Voor mij lichamelijk voelbaar door warmte of stromende tintelingen onder haar handen, zo fijn! Marleen kreeg heldere boodschappen door die ze dan deelde. Verder vond ik het prettig dat de behandelingen voornamelijk in stilte verliepen, waardoor ik beter bij mijn gevoel kon komen en blijven. De ontspanning en rust die ik voelde werkten nog lange tijd door. Inlevend, integer en liefdevol, dát is Marleen. – Debbie –

Volwassene: Marleen heeft mij behandeld in een periode waarin ik voor belangrijke keuzes in mijn leven stond. Haar handen geven een heerlijke warmte en rustgevende energie die je letterlijk door je lijf voelt stromen.  De energie boost en de verlichting na de behandeling is heel bijzonder om te ervaren. Dit geldt niet alleen voor je lijf. Vooral de informatie die Marleen doorgeeft en bespreekt heeft mij geholpen stappen te nemen om weer in mijn kracht te komen. De combinatie van Marleens nuchterheid en spirituele gave maakt haar tot een heel bijzonder en mooi mens!

Volwassene: Marleen heeft mij behandeld in een periode dat ik het zowel fysiek als mentaal nodig had. Haar behandelingen geven je energie en rust tegelijk. Ze heeft mij veel informatie gegeven, waaronder een paar mooie ontroerende boodschappen van mijn overleden vader. Ik ben haar dankbaar voor de persoonlijke inzichten die ik heb gekregen en deze geweldige ervaring.

Therapeut: Ik had goede verhalen over Marleen gehoord en wilde zelf ook graag ervaren wat haar behandelingen met mij zouden kunnen doen. Bij de eerste kennismaking voelde ik mij direct op mijn gemak en daardoor kon ik heel open zijn over wat mij bezighoudt en over mijn eigen zoektocht. De sessie was heel intens en verhelderend, alsof alles vanbinnen ging stromen. In de dagen erna kwam er een hoop bij mij los en vielen er dingen op zijn plek. Mijn eigen interesse in energetisch helen werd daardoor versterkt en ik heb mij ook snel daarna opgegeven voor de cursus Reiki 1. Marleen geeft deze cursus op een heldere, no-nonsense manier met veel humor. Daardoor was het een interessante en vooral ook leuke dag. Door deze cursus kan ik nu ook mijzelf Reiki geven en gebruik ik het ook al af en toe in mijn eigen praktijk. Waar ik zelf het meest resultaat ervaar is dat als ik zelf fysieke klachten ervaar, ik deze met Reiki een heel groot deel kan verlichten. Tevens kan ik cliënten die naar mijn praktijk komen en iets extra’s nodig hebben op het gebied van heling nu ook met een gerust hart naar haar doorverwijzen.

Volwassene: Na een zeer onverwachte ervaring is het Marleen gelukt mijn innerlijke balans te herstellen. Zodat ik verder kan met enthousiast leven, met plannen maken en die ook uitvoeren. Haar inzicht en begrip en haar handen brachten ontspanning en genezing. Dat gebeurde in een sfeer die gerust verhelderend genoemd kan worden. Met in aanvang een verrassende uitwisseling van energie. Vertrouwenwekkend was het dat we een opbouwende strategie konden uitstippelen. Fijn Marleen, dat jij deze gave in kunt zetten in situaties die anders lastiger te benaderen zouden zijn.

Jonge vrouw van 20 jaar: Inmiddels was ik twee keer gezakt voor mijn natuurkunde examen. De stress nam meer en meer toe, ik had nog één kans. Ik liep hele dagen rond met zo’n onbestemd, onrustig gevoel waardoor ook het studeren me steeds minder af ging. Door de behandeling van Marleen voelde ik me eindelijk meer ontspannen. En ik was met name erg blij met het vertrouwen dat ze me gegeven heeft. Zelfs tijdens het examen had ik het gevoel dat ze me nog positieve energie op afstand toestuurde. Natuurlijk bleef het tot de uitslag spannend, maar ik heb het diploma inmiddels op zak! Dankjewel, Marleen. – Juulke –

Meisje van 16 jaar: Ik heb drie behandelingen van Marleen gehad voor mijn slik-angst. Dat betekent dat ik avondeten moeilijk kon doorslikken. Toen ik naar de huisarts ging was de enige optie een doorverwijzing naar de psycholoog. Ik heb één keer met die psycholoog gepraat, maar wilde er zo snel mogelijk vanaf zijn. Mijn moeder kende iemand via een vriendin die mensen kon helen. Na één behandeling merkte ik al vooruitgang, na de tweede al helemaal. Nu heb ik mijn derde behandeling gehad, en nu zal het weg zijn. Ik bedank Marleen hiervoor.

Meisje van 17 jaar: Marleen heeft mij begeleid tijdens de periode waarin ik eindexamen moest doen. Ik was in deze periode erg zenuwachtig want het was spannend of ik wel of niet zou slagen. De behandelingen van Marleen gaven mij rust en vertrouwen. Ze leerde me hoe ik beter kon omgaan met mijn examenstress en gaf advies hoe ik me goed kon voorbereiden. Ik mocht haar altijd bellen als ik hulp nodig had en soms behandelde ze me op afstand. Ik ben erg blij dat Marleen me zo goed heeft geholpen en ik ben geslaagd!

Deelnemer van de workshop Reiki I: Met vriendinnen in de tuin een heerlijke Reiki workshop 1 gevolgd. Zonder verwachtingen, was ik verbaasd hoe praktisch reiki kan zijn. Hoe je reiki kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Dat was voor mij nieuw en zeer waardevol. We hadden geluk met het weer en hebben hierdoor de behandelingen buiten gedaan. Voor mij een unieke ervaring met verschillende inzichten. Daarnaast erg mooi om met vriendinnen op deze manier een dagje weg te zijn.  Tijd voor elkaar en vooral voor jezelf. Iedereen kreeg ook veel persoonlijke aandacht en aanwijzingen. Heel erg bedankt Marleen. Je bent een engel!

Volwassene: Het is altijd heerlijk om een afspraak bij Marleen te hebben! Even tijd voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het super fijn om zo tot rust te komen en met Marleen te sparren over dingen die er spelen. De energie-behandeling is daarbij een fijne basis. Er komt bij Marleen altijd wel iets opborrelen en zo krijg ik eyeopeners en handvatten waar ik verder mee kan. Top!